Smart Improvements – Future Success

Smart Finance

Planning & Consolidation

Smart Data & Analytics

AI, Data Science & Data Management

Smart Advisor

Advisor Package

Ratkaisut talouden johtamiseen

Tuotamme asiakkaillemme palveluita suorituskyvyn johtamiseen, talouden ohjaamiseen, analytiikkaan, visuaalisen raportointiin ja data alustojen kehittämiseen sekä eri viranomaisvaatimukset täyttävien raportointiratkaisuiden toimittamiseen.

Palveluidemme kulmakiviä ovat talouden prosessien tehostamisen ja automatisoinnin hankkeet, joissa tuotamme asiakkaillemme mm. konsernilaskennan, ennustamisen, budjetoinnin ja analytiikan ratkaisut.

Asiakkaan tyytyväisyys on meille mittari omasta menestyksestämme!

HSolutions

HSolutions sai alkunsa vuonna 2016 havaitessamme markkinoilta puuttuvan toimijan, joka kykenee yhdistämään ketterästi ja asiantuntevasti asiakkaan toiminnan ohjauksen (ERP), talouden ohjauksen, data alustat ja analytiikan keskitetyksi liiketoimintaa tukevaksi kokonaisuudeksi.

Asiakkaamme ovat osoittaneet meille luottamuksellaan toimintamme tarpeellisuuden ja olemmekin toimittaneet jo yli 120 projektia kasvavalle asiakas joukolle edellisen viiden vuoden aika jaksolla. Tuotamme palvelujamme pääosin kotimaisille asiakkaille ja kasvavissa määrin myös Pohjoismaihin ja Eurooppaan. Odotamme kasvun jatkuvan voimakkaana myös tulevaisuudessa.

Tervetuloa asiakkaaksemme!

Smart resource pooling

Toimitamme ammattitaitoisia ja kokeneita asiantuntijoita asiakkaiden tarpeisiin ja asiakkaan työnjohdon alaisuuteen. Asiantuntijoidemme ydinosaamista ovat liiketoimintatietoihin perustuvien data alustojen ja analytiikka ratkaisuiden kehittämistehtävät asiakkaan toimeksiannon vaatimusten mukaisesti.

Asiakkaamme

Hekin luottavat meihin

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kiinnostuitko palveluistamme? Ole hyvä ja täytä viereinen yhteydenottolomake tai soita meille!
Simo Kauppinen, CMO
+358 50 317 6654
Henrik Lähdeniemi, CEO
+358 50 566 1810
Sörnäistenkatu 2 B 00580 HELSINKI