Kassavirran hallinta

Kassavirran hallinta

Hallitse kassavirtasi CCH Tagetik-kassavirran suunnittelu- ja analysointiohjelmistolla

Tänä päivänä markkinoiden jatkuvasti muuttuessa on yhä tärkeämpää pystyä ennakoimaan maksukäyttäytymiseen sekä asiakkaiden haasteisiin. CCH Tagetikin Cash Flow -ratkaisumme avulla johdat liiketoimintaasi helpommin ja tehokkaammin yhdestä ratkaisusta käsin.

Päivitä ja säädä liiketoiminnan avainoletuksia, suorita ‘what if-skenaarioita’ sekä määritä itse parhaat mahdolliset väylät kassavirran optimoimiseksi ja liiketoiminnan kasvattamiseksi. Kassavirran suunnittelu ja analyysi näyttää tulokset tilinpäätöksessäsi välittömästi, jolloin luot vankemman kassavirta-analyysin älykkäämmin, nopeammin ja tehokkaammin. Samalla pienennät taloudellista riskiä ja parannat yrityksesi maksuvalmiutta sekä teet tietoon perustuvia päätöksiä liiketoiminnan parantamiseksi.

Miksi CCH Tagetik Cash Flow?

Nopea käyttöönotto – Pilvipohjainen järjestelmä sisältää valmiit tilikartat, raportit ja laskentasäännöt eliminoiden pitkät toteutusajat sekä vähentäen IT-riippuvuutta.

Kattava kassanhallinta-analyysi – Vaihtele rahoituksen sääntöjä, kuten DSO, DPO tai luottoehtoja millä tahansa tasolla ja tarkastele muutosten vaikutusta tuloslaskelmaan.

Kassahallinnan simulaatiot ja what if -skenaariot – Tiedä aina milloin ja missä kassavirtasi kulkee. Hyödynnä ratkaisun ominaisuuksia maksujen lykkäyksiin, hyvitys- tai veloitusaikatauluihin, veroihin, käteisvarojen yhdistämiseen ja muuhun.

Lyhyiden sekä pidempien aikavälien vaatimusten määrittely – Aseta taloudelliset tavoitteet myös sijoittajien tarpeiden tyydyttämiseksi valmistellessasi pääomaa, kassavirtaa tai tasetta.

Säästä aikaa ja kustannuksia – Automatisoi aikaa ja resursseja vievät prosessit. Hallitse kassavirtasi tehokkaammin yhden keskitetyn järjestelmän avulla ja pienennä samalla liiketoiminnan kokonaiskustannuksia.

 

Linkki kumppanimme tuotesivuille: