TALOUDEN OHJAUS - CPM

Corporate Performance Management (CPM) on yleistermi, jolla kuvataan menetelmiä, prosesseja ja mittareita, joita käytetään yrityksen talouden ja suorituskyvyn suunniteluun, tarkkailuun ja hallintaan. CPM auttaa suunnittelussa, tavoitteiden määrittelyssä ja mahdollistaa niiden tarkan seurannan. Oikean CPM teknologian avulla saat nopeutettua talousprosessia, automatisoitua työvaiheita sekä tarkat ja oikeat luvut käyttöösi, joita voit helposti visualisoida.  

Yhteistyökumppaniksi CPM -alueella olemme valinneet CCH Tagetikin. Tagetikin Financial Performance -alusta on suunniteltu yksinkertaistamaan talouden prosessit. Tagetikin innovatiivinen järjestelmä yhdistää talouden prosessit yhteen ratkaisuun. Strategisesta ja operatiivisesta suunnittelusta konsernitilinpäätöksen laadintaan ja johdon raportointiin. Tagetik on tarkoitettu talousosastojen itsensä ylläpidettäväksi.   

CCH Tagetik on myös pärjännyt aina erinomaisesti Gartnerin CPM Magic Quadrant – julkaisussa sekä Konsolidointi että Budjetointi ja suunnittelu työkalulla.