BUDJETOINTI JA SUUNNITTELU

Tagetik budjetointi, suunnittelu ja ennustus

Antaako budjetointiprosessi yrityksellenne etua markkinassa?

Etsitkö jatkuvasti kristallipalloa ja toivot sen auttavan budjetoinnin läpiviennissä kunnialla?

Organisaation tulevaisuus muodostuu nykypäivän lukujen, huomispäivän tapahtumien tai seuraavien kuukausien strategisten suunnitelmien perusteella. Alati muuttuvassa maailmassa, tarvitaan resurssien ja joustavuuden kulttuuria talouden, johtoportaan ja kaikkien liiketoiminta-alueiden välillä.
 
CCH Tagetik yhdistää budjetit ja suunnitelmat reaaliaikaisten tietojen avulla auttaen rakentamaan organisaatiosi tulevaisuutta. Sen avulla otetaan käyttöön yhtenäiseen totuuteen johtavat automaattiset modernit prosessit, jotka kaikki yhdistyvät yhdessä CPM-ratkaisussa.

Jos vuosittainen budjetointi- ja suunnitteluprosessi perustuu Excel-pohjaisiin laskentataulukoihin, jotka ovat riippuvaisia IT-osaston tuesta, tai teknologiaan ennen älypuhelinten aikakautta, katsot yrityksen talouden suunnittelua kirstallipallosta käsin.

CCH Tagetik tarjoaa sinulle Excelin helppouden, pilven joustavuuden ja sisäänrakennetun finanssitiedon voiman.
Hanki enemmän joustavuutta ja luotettavuutta suunnitteluprosessista.

Hanki nykyaikainen CCH Tagetik budjetoinnin ja suunnittelun avuksi.

Tagetik budjetointi, suunnittelu ja ennustus mahdollistaa

Säästöä jopa

%

laskentaan käytetystä ajasta

Säästöä jopa

%

budjetointikierrokseen käytetystä ajasta

Säästöä jopa

%

budjetoinnin lukujen keräykseen käytetystä ajasta

Tagetik budjetointi, suunnittelu ja ennustus avainominaisuuksia ovat:

Top Down or Bottom Up: Luo suunnitelmasi mukaan ainutlaatuisten yritysajurien, tuotteiden, divisioonien tai luottokelpoisuusluokkien välillä. Valitse toimialakohtaisten ajurit ja mallit suoraan Tagetikin kirjastosta.

Mallinnus ja What-if analyysit: Esim. projektien tulevaisuuden suunnittelu ja What-if skenaarioiden huomioonottaminen – kuten tuote lanseerauksissa tai hankinnoissa – näe vaikutukset P&L -laskelmissa, kassavirrassa tai taseessa.
 
Skenaariot, Tilannekuvat & Versiot: Luo tilannekuvia helposti monien skenaarioiden vertaamiseksi, muuta ajureita ja oletuksia parhaiden liiketoiminnan tulosten selvittämiseksi.
 
Financial Intelligence: Paranna entisestään näkyvyyttä talouden kannalta double-entry logiikalla, valuuttakäännöksillä, hallinnalla, laki – ja viranomaisvaatimuksiin vastaamalla, rajoittamalla monivaluutta- ja korkotuella.
 
Porautuminen alimmalle tasolle: Tietohin porautuminen reaaliajassa alimmalle tasolle jossa tieto on tallennettu.
 
Allokaatiot: Katso ajuri- ja vesiputousmallisten allokaatioiden vaikutukset eri tasoilla. Määritä epäsuoria, suoria ja toimintapohjaisia kustannuksia käyttäessäsi taloudellisia, tilastollisia, historiallisia tai mukautettuja ajureita.
 
Kassavirran suunnittelu ja ennustus: Tagetikin sisäänrakennetut ominaisuudet antavat mahdollisuuden seurata kassavirtaa sekä sisään yritykseen että ulos ja seurata niiden vaikutuksia  vaikutukset rahoituksen- ja myynnin- ja operatiivisen suunnittelun näkökulmasta. (S & OP)
 
Rullaava ennustus: Rakenna nopeasti perioipohjaisia (mukaan lukien 13 kuukautta tai 53 viikkoa) ja rullaavia ennusteita, jotka yhdistävät tiedot suunnitelmista, budjetista ja toteumista automaattisesti vastaamaan nopeasti markkinaolosuhteisiin niiden kehittyessä.
 
Pitkän aikaväin suunnitelmat: Kehitä pitkän aikavälin Top-Down yritystrategioita – jotka sisältävät suuria menoja, investointeja tai yritysostoja – aseta tavoitteita, jotka ajaa lyhytaikaisia, alhaalta ylöspäin taktisia budjetteja.
 
Edistynyt hierarkian hallinta: luo rajoittamattomia hierarkioita ja kokoonpanoja mille tahansa aikajaksolle.
 
Ristiprosessitoiminnot: Yhdistä malleja, suunnitelmia, budjetteja, toteumia, raportteja ja LoB:täo

Tagetik budjetointi, suunnittelu ja ennustus muita ominaisuuksia ovat:

Itsepalvelun raportointi ja analyysi: Raporttien, visuaalisen analyysin ja hallintapaneelin tuottaminen ilman IT:n osallistumista prosessiin. Suorita monimutkaisia laskelmia ja dynaamisia Pivot -taulukoita tietojen analysoitavaksi ilman viiveitä.

Microsoft Office: Helppokäyttöinen ja käyttöönotettava käyttöliittymä, jossa hyödynnetään Microsoft Office -paketin Excel, Word ja PowerPoint ohjelmia läpi koko yrityksen.

Yhteistyövälineet: Useat ihmiset voivat työskennellä samanaikaisesti automaattisesti täytettyjen tietojen kanssa. Yhteistyövälineet sisältävät; pikaviestinnän, tietojen jakamisen, kommentoinnin ja lähettämisen edelleen hyväksyttäväksi.

Auditoitavuus ja työnkulku: Kaikki muutokset, kuten kuka teki, mitä teki ja milloin, tallennetaan järjestelmään. Koko organisaation laajuinen prosessiohjaus, tehtäväluettelot, tilat ja hyväksyntäprosessit.

Yhtenäinen CPM -ratkaisu: Luo ketterä päästä päähän -prosessi, joka yhdistää budjetoinnin, mallintamisen, ennustamisen, konsolidoinnin ja taloudellinen raportointi yhteen taloudenhallintaratkaisuun

Esimerkkejä Tagetik budjetointi, suunnittelu ja ennustus skenaarioita: