Tagetik CPM Lead / Senior Consultant

Tagetik CPM Lead / Senior Consultant

Kiinnostavatko numerot ja liiketoiminnan tunnusluvut? Haluatko kohdata asiakkaitamme ja ylittää heidän odotuksensa asiantuntijuudella, tekemisen asenteella ja loistavilla sosiaalisilla taidoilla, sekä kilpailukykyisellä CCH Tagetik -ratkaisulla? Oletko meidän uusi ja ainutlaatuinen työkaverimme, jossa yhdistyy tekninen osaaminen ja liiketoimintaymmärrys? Näetkö itsesi osana kunnianhimoista, nopealiikkeistä ja aikaansaavaa konsulttitiimiä, etkä pelkää kovaa työtä?

Tarvitsemme vahvistusta kasvavaan tiimiimme ja etsimme nyt Tagetik- Lead / Senior konsulttia.

Tehtävässäsi pääset luomaan omaan vastuualueeseesi liittyviä toiminnallisia ratkaisuja asiakkaidemme haasteisiin. Ratkaisuissa hyödynnät markkinoiden parhaimmistoon kuuluvan CCH Tagetik -tuotteiden ominaisuuksia.

Tehtävänkuvaus:

Osallistut aktiivisesti Pre-Sales-henkilönä myyntitehtäviin ja tuet RFx-prosesseissa myyntiämme. Vastaat asiakkaidemme budjetoinnin ja konsolidoinnin suunnittelusta sekä käytännön toteutuksesta osana taloushallinnon järjestelmien käyttöönottoprojekteja.

Vastaat asiakkaidemme koulutuksista, järjestelmätuesta ja neuvonnasta yhdessä muiden tiimin jäsenten kanssa. Siirrät osaamistasi nuoremmille konsulteille ja autat heitä kasvamaan täyteen potentiaaliinsa. Työtehtävät pääosin pääkaupunkiseudulla / asiakkailla.

Osallistut aktiivisesti prosessien kehitykseen yhdessä muun tiimin kanssa. Toivomme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä aiempaa työkokemusta laskentatoimen tai budjetoinnin ja/tai konsolidoinnin osa-alueilta sekä ohjelmistoista.

Osaat yhdistää hankkimasi teknisen, toiminnallisen ja liiketoiminnan osaamisesi ja nautit siitä, että saat rakentaa talouden ohjauksen järjestelmiä asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämisen tueksi. Sinulla on kiinnostusta taloushallinnon, raportoinnin, budjetoinnin sekä konsolidoinnin järjestelmien monipuoliseen hyödyntämiseen asiakkaiden eduksi.

Odotamme sinulta löytyvän:

 • 5 – 8 vuoden kokemusta CPM-tuotteiden konsultoinnista (Tagetik, Basware, Hyperion, Cognos tai muu vastaava).
 • 5 – 8 vuoden kokemusta budjetointi- ja/tai konsolidointi hankkeista.
 • Kokemusta FAS- ja IFRS-standardeista
 • Kokemusta myynnin tukemisesta.
 • Analyyttistä otetta työntekoon.
 • Projektityöskentelykokemusta.
 • Oma-aloitteisuutta, oppimis- ja ongelmanratkaisukykyä, sekä timanttista asennetta ja halua tuottaa asiakkaillemme nykyaikaisia talouden suunnittelun ratkaisuja.
 • Halua jakaa osaamistasi niin asiakkaille kuin työtovereillesi.
 • Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Lisäksi eduksi katsomme:

 • Sujuvaa kommunikointia ruotsiksi.
 • Kokemusta viranomaisraportoinnista, kuten Solvency, Basel, Finrep ja Corep.
 • Matkustusvalmiutta


Tarjoamme sinulle hyvien työsuhde-etujen lisäksi mahdollisuuden kehittyä Tagetik-ratkaisun huippuammattilaiseksi. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, älä epäröi ottaa yhteyttä ja jättää hakemusta viimeistään 30.4.2018 mennessä CV:n ja palkkatoiveen kera osoitteeseen rekrytointi(at)hsolutions.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja paikasta saat Aki Ahola, email: aki.ahola(at)hsolutions(dot)fi, puhelimitse numerosta +358 40 718 1337 sekä Henrik Lähdeniemi, email: henrik.lahdeniemi(at)hsolutions(dot)fi tai numerosta +358 50 566 1810

Hakuohje

Odotamme hakemustasi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi(at)hsolutions(dot)fi. Käytäthän sähköpostin otsikkona haettavan työpaikan nimeä.