Smart Planning
- Parempia tuloksia tuova tehokas suunnitteluratkaisu

Optimoi suunnittelusi yhdistämällä taloudelliset ja operatiiviset tiedot CCH Tagetik Planning with Predictive Intelligencen avulla. Tämä innovatiivinen ratkaisu mahdollistaa syvällisemmän suunnittelun, yhdistäen suunnitelmat, prosessit ja tiedot saumattomasti. Lupaamme, että käyttöönotto on sinulle asiakkaanamme;

nopeaa

vaivatonta

riskitöntä

Yhdistä tehokkaasti taloudelliset ja operatiiviset tiedot

CCH Tagetik Planning with Predicitive Intelligence on innovatiivinen suunnitteluratkaisu, joka yhdistää saumattomasti taloudelliset ja operatiiviset tiedot. Voit suunnitella useammin ja syvällisemmin, yhdistäen suunnitelmat, prosessit ja tiedot yhdeksi kokonaisuudeksi. Ei enää hukattua aikaa manuaalisiin työvaiheisiin!

Yhdistetty suunnittelu mahdollistaa koko organisaatiosi yhdistämisen yhden yhtenäisen järjestelmän alle. Voit luoda tarkempia budjetteja ja ennusteita, integroiden kaikki tietosi sekä yrityksen suorituskyvyn hallinnan prosessit. CCH Tagetik rikkoo perinteisen suunnittelun rajoitukset integroimalla strategiset, taloudelliset, osastokohtaiset ja operatiiviset suunnitelmat saumattomasti. Koe yhdistetyn suunnittelun voima ja avaa uusia tarkkuuden ja tehokkuuden tasoja!

Tee tarkkoja ennusteita ja ymmärrä liiketoimintasi avaintekijät

CCH Tagetik hyödyntää sisäänrakennettua koneoppimista tunnistaakseen yhteyksiä taloudellisten, operatiivisten ja ulkoisten tietojen välillä. Tarkkojen ennusteiden ja syvällisen ymmärryksen avulla pystyt tekemään nopeita ja perusteltuja päätöksiä.

Ratkaisumme tarjoaa sinulle työkalut parhaan mahdollisen toimintasuunnitelman laatimiseksi ja saavuttamaan ennennäkemättömän nopeuden, tarkkuuden ja läpinäkyvyyden.

Saavuta kilpailuetua toimialakohtaisella tarkkuudella

CCH Tagetik tarjoaa kattavia ratkaisuja, jotka on räätälöity vastaamaan juuri sinun toimialasi ja osastosi erityistarpeita. Olipa kyse terveydenhuollosta, valmistusteollisuudesta, energia-alasta tai muista aloista, integroitu alustamme tarjoaa yksityiskohtaista tietoa ja prosessiparannuksia juuri sinun alallesi. Voit suunnitella millä tahansa tiedolla, millä tahansa yksityiskohtatasolla ja saavuttaa tarvitsemasi kilpailuedun omalla toimialallasi.