Tagetik Cash Flow Planning


CCH Tagetik Kassavirran Ennustamisen
WEBINAARI

torstaina 15.4.2021 klo 15.00 – 15.45 

Hallitse kassavirtasi!

Kassavirran seurannasta ja ennustamisesta on tullut päivittäinen osa taloushallinnon tehtäviä. Maailman muuttuessa ja teknologian jatkuvasti kehittyessä tarvitsemme parhaat mahdolliset työkalut, jotta voimme tehdä oikeita päätöksiä liiketoiminnan kehittämiseksi ja kääntää haasteet mahdollisuuksiksi. 

CCH-Tagetikin avulla voit luoda vankemman kassavirta-analyysin ja tehdä sen älykkäämmin, nopeammin ja tehokkaammin. Päivitä ja säädä liiketoiminnan avain-oletuksia, suorita ‘what if-skenaarioita’ sekä määritä itse parhaat mahdolliset väylät kassavirran optimoimiseksi ja liiketoiminnan kasvattamiseksi.

Mitä hyötyjä on CCH Tagetik Cash Flow Planning -ratkaisusta? 

  • Kattava kassanhallinta-analyysi: Vaihtele rahoituksen sääntöjä, kuten DSO, DPO tai luottoehtoja millä tahansa tasolla ja tarkastele muutosten vaikutusta tuloslaskelmaan.
  • Ratkaisu sisältää valmiit tilikartat, raportit ja laskentasäännöt.
  • Kassahallinnan simulaatiot: Tiedä aina milloin ja missä kassavirtasi kulkee.
    Hyödynnä ratkaisun ominaisuuksia maksujen lykkäyksiin, hyvitys- tai veloitusaikatauluihin, veroihin, käteisvarojen yhdistämiseen ja muuhun.
  • Määritä lyhyen ja pidempien aikavälien vaatimukset: Aseta taloudelliset tavoitteet myös sijoittajien tarpeiden tyydyttämiseksi valmistellessasi pääomaa, kassavirtaa tai tasetta.

Ilmoittaudu mukaan webinaariin yllä olevasta ilmoittautumislinkistä. Samalla voit myös esittää toiveita aiheista, joita erityisesti toivoisit käsiteltävän tai lähettää ennakkoon kysymyksiä luennoitsijalle. Toimitamme kaikille ilmoittautuneille webinaarilinkin ja ohjeet osallistumiseen ennen tapahtumaa.